Egy év után a vecsési jobbik tagsága is távozott a pártból korábbi elnökéhez hasonlóan. A tagság a Mi Hazánk Mozgalomban folytatja tevékenységét.

Szeptember 10-én feloszlott a Jobbik vecsési alapszervezete. Erről maga a helyi csoport számolt be közösségi oldalán. Ott azt írják, hogy

A megmaradt tagság már régóta nem tud azonosulni a Jobbik köpönyegforgató politikájával, így Vecsés is csatlakozik a helyi Jobbik első és alapító elnökéhez és átlép a Mi Hazánk Mozgalomba. Szabó Attila és a Betyársereg a garancia arra, hogy Vecsésen többet nem lesz a magát folyamatosan nemzetinek hazudó Jobbiknak alapszervezete.

A leírtak megerősítéseként egy fotót is kiposztoltak, amelyen a posztban említett Szabó Attila kezet fog Novák Előddel, a Mi Hazánk Mozgalom alelnökével.

Szabó a vecsési jobbik korábbi elnöke és a párt önkormányzati képviselője még 2017. július elején szakított végleg a szervezettel. Kilépését egy belső viszály előzte meg, amikor a Jobbik korábbi országos vezetése köszöntötte a magyarországi zsidóságot legismertebb ünnepük alkalmából.