Néhány héten belül már fogadja a vendégeket a repülőtéren épülő új hotel. Az ötszintes épületben rengeteg szobát alakítottak ki, de a nemzetközi tapasztalatokból kiindulva nem kell attól félni, hogy nem lesznek kihasználva.

Január 13-tól már lehet szobát foglalni a reptéren épülő új szállodában. Az ibis Styles Budapest Airport Hotel építése még tavaly kezdődött el, a Budapest Airport és a WING Zrt. együttműködésében a 2. terminál előtti külső parkoló helyén.

Az új, ötszintes, 5200 négyzetméteres reptéri szállodában 145 szobát alakítottak ki, emellett természetesen bár és konferenciaterem is a látogatók rendelkezésére áll. A komplexumot fedett folyosó köti össze a terminálokkal. A szobák wifi-vel, légkondicionálóval, LCD tévével, mikroszálas ágyneművel és széffel felszereltek. Már azt is tudni lehet, hogy aki egy éjszakára szeretné kibérelni az egyik szobát, annak hétvégén 65 eurót (Kb. 20.800 Ft-ot), hétközben pedig 74 eurót (kb. 23.700 Ft-ot) kell fizetnie.

Az ehhez hasonló hotelekben általában üzletemberek, a konferenciák résztvevői, illetve a különböző repülőtársaságok munkatársai szoktak megszállni. Hozzáértők szerint meglepő lenne, ha a most nyitó szállodát nem használnák ki megfelelően.

S hogy mit kínál a hotel a fenti összegekért? Hát ezt:

Szoba az új hotelben (Fotó: ibis.com)

 

Fürdőszoba az új hotelben (Fotó: ibis.com)

 

Szoba az új hotelben (Fotó: ibis.com)

 

A hotel recepciója (Fotó: ibis.com)

 

Az új ibis hotel