Camino Steve Pécelen

Csutka István színművész lesz a péceli Pódium talk show következő vendége március 31-én, pénteken. A beszélgetés 18:30-tól kezdődik a Kúria Rendezvényházban.

Csutka István a Reflexx megkeresésére elmondta, hogy hivatása mellett különös szerepet tölt be életében az El Camino zarándokút, amelyen 2014 áprilisában indult el. Ekkor, pár évvel édesapja halála után döntött úgy, hogy útra kel és eljut a „Világ vége oszlopához”. Hozzátette:

nem volt könnyű menet, ennek ellenére azóta is folyamatosan úton vagyok.

Camino Steve – ahogy a több mint 900 kilométeres út során a legtöbben hívták – szerint történeteink változtatják életünket, ezért az ország több pontján beszámolókat és fórumokat tart a maga mögött hagyott útról.

Aki erről és sok minden másról is szívesen meghallgatna egy izgalmas beszélgetést, annak elég ma este ellátogatnia Pécelre a Kúria Rendezvényházba.

Csutka Istvánról

A Pódium című kulturális műsor következő vendége a pályafutását táncművészként kezdte, majd színművészként folytatta. Csutka István eddig 40 darabban játszott, 9 filmben szerepelt, több mint 85 Tv-felvételen vett részt, illetve 11 darabot koreografált és 10 előadást rendezett. Tanárként is dolgozott a Színház és Filmművészeti Egyetemen, majd ezt követően a debreceni Csokonai Színház igazgatásával bízták meg. Jelenleg a Vidám Színpad menedzser-igazgatója. Pályafutása elismeréseként 2005-ben Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott.

Csutka Istvánról és munkáiról további információkat a vilagaim.com oldalon lehet olvasni.

(Fotó: Csutka István saját fotója)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .