Megfojtotta szexpartnerét, majd a holttestet az út szélén hagyta egy csévharaszti férfi. Állítása szerint nem akarta megölni a lányt.

Döntött a bíróság: hét évre börtönbe kell vonulnia annak a férfinek, aki kikötözős szex közben fojtott meg egy nőt. A Csévharaszton élő S. László még 2015-ben – állítása szerint – egy internetes oldalon keresztült rendelt magának prostituáltat, akivel aztán megegyezett abban, hogy a pénzért cserébe kikötözős szexet folytatnak. A Zsaru Magazin szerint a férfi a lány kezét még szex közben összekötötte ragasztószalaggal, majd az aktus következtében egy nadrágszíjjal megfojtotta.

A gyilkos a lány holttestét az M0-ás autópályán Vecsésnél az út szélére dobta, a holttestre egy kamionos talált rá. A férfi elismerte tettét, de azt állította, hogy véletlenül történt az eset és megbánta a tettét.

A lány szülei összetörtek és felháborodtak azon, hogy egyes lapok azt állították, hogy a gyermekük prostituált volt. A tárgyaláson S. László a család bocsánatáért esedezett, azonban a büntetést nem úszta meg.

 

(Fotó: Blikk – Gy. Balázs Béla)