Közel egy évig bosszantotta a maglódi autósokat egy úthiba. Az önkormányzat bejelentésünk után gyorsan orvosolta a problémát.

A Láttam, küldöm szolgáltatásunkon keresztül jelezte egy maglódi olvasónk, hogy már kb 1 éve tátong egy hatalmas lyuk Maglódon, a Tompa Mihály utca közepén. Az úthibát nem az időjárás és nem az arra közlekedő járművek kerekei okozták, hanem egy korábbi felpúposodást kezelt az útszakasz üzemeltetője oly módon, hogy kivágott az útból egy darabot, majd a lyukat feltöltötte homokos sóderrel.

Olvasónk jelzése szerint az utcában lakók várták, hogy mikor folytatódik a munka, azaz mikor fogják befoltozni a kivágott részt, azonban további intézkedés nem történt. Az időjárás viszont megtette hatását az elmúlt hónapokban. Az eső kimosta a tátongó lyukba töltött anyagot, ezért az úthiba egyre nagyobb kellemetlenséget okozott az arra közlekedőknek. Az autók alváza már 30-40 km/h-s sebességnél is hatalmasat koppant az úttesten.

A Reflexx tájékoztatást kért az említett útszakasz üzemeltetéjétől, azaz a maglódi önkormányzattól. Az érdekelt minket, hogy kinek a feladata a javítás és hogy ez a munka előreláthatólag mikor fog megtörténni. Az önkormányzat levelünkre nem válaszolt, viszont szinte azonnal orvosolta a lakossági problémát. A Tompa Mihály út lakosainak legnagyobb örömére a kátyút 48 órán belül befoltozták.

Ön is tapasztalt hasonló problémát? Ne habozzon! Írja meg nekünk a Kaptam, küldöm hibabejelentő oldalunkon, vagy a szerk@reflexx.hu címen!