Új parkolókat kap Ecser

Új parkoló épülhet Ecser központjában, a Grassalkovich téren. A beruházás jelenleg a tervezési szakaszban jár, ezt követően kezdődhet az engedélyeztetési eljárás és a kivitelező kiválasztása.

A beruházáshoz 3 millió forintot biztosít a HungaroControl Zrt., a fennmaradó összeget pedig az önkormányzat saját forrásból fedezi. A parkoló a templom és a plébánia előtt kap majd helyet, ezzel segítve a Laky Ilonka Általános Iskola, a Posta, a templom és a Cserfa Kuckó Óvoda megközelíthetőségét.

A HungaroControl Zrt. Társadalmi Felelősségvállalási Programjával évről-évre támogatja a vele kapcsolatban álló önkormányzatokat. A mostani fejlesztés is ennek a pályázatnak köszönhető. Ecser korábban is sikeresen szerepelt a légiforgalmi szolgálat programjában, segítségükkel épülhetett meg többek között több játszótér, a Széchenyi utcai sétány és a lakodalmas szobor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..