Úgy néz ki, hogy igen. Egy sajtóban közölt fotó szerint már eldőlt, hogy ki fogja képviselni a baloldali összefogást térségünkben.

Nemrég arról írt a Zoom.hu, hogy információik szerint az MSZP és a Demokratikus Koalíció eddigi tárgyalásain már eldőlt, hogy a jövő évi országgyűlési választáson 62:44 arányban osztják fel egymás között a 106 egyéni körzetet. A körzetek felosztása tehát arányaiban készen van, ami látszólag csak arra vár, hogy jóváhagyják a felek.

A hírportál birtokába került nem nyilvános listáról több körzet lehetséges jelöltjét is megnevezték, azonban a Pest megyei 7-es körzet nem volt ezek között. A Reflexx viszont jobban megvizsgálta a dokumentumokról készült rossz minőségű fotókat, amelyek egyikén az olvasható, hogy 2018-ban a vecsési körzetben

Dr. Vonnák Iván lesz a baloldali összefogás jelöltje.

Vonnákról viszonylag keveset tudni. A 2014-es önkormányzati választáson a MSZP-EGYÜTT-DK-PM közös polgármesterjelötje volt Vecsésen, ahol a szavazatok 12,78%-át szerezte meg, ezzel a fideszes Szlahó Csaba mögé szorulva.

A hatvanas éveiben járó Dr. Vonnák Iván Vecsésen lakik, munkája során a Magyar Honvédségnél töltött be többféle pozíciót. Úgy tudjuk, hogy jelenleg ő a vecsési MSZP elnöke.

Itt a zoom.hu erdeti fotója a papírokról:

(Fotó: zoom.hu)

 

És itt van a nagyított verzió és a kiszúrt információ: