Kategóriájának legjobbja lett az ecseri E-dance Tánc- és Mozgásstúdió csapata a zágrábi Európa bajnokságon. A horvátországi sikernek köszönhetően ősszel is lesz kikért szurkolni, hiszen a mostani eredménnyel már biztos résztvevői lettek a római világbajnokságnak.

Fantasztikusan menetel az E-dance Tánc- és Mozgásstúdió egyik ecseri csapata: a Ritmuscsapatok Országos Táncversenyén áprilisban elért sikerük után az Európa Bajnokságon is mindenkit maguk mögé utasítottak. A fiatal tehetségek Kalózok című produkcióját a legjobbnak ítélte a zsűri a zágrábi International Dance Open Európa bajnokságon, ezzel saját kategóriájukban ismét ők állhattak a dobogó legfelső fokára.

Virágné Szilágyi Edina a Reflexxet arról tájékoztatta, hogy rengeteg munka és szervezés volt szükséges ahhoz, hogy egy hónap alatt meg tudják valósítani a kijutást, de köszönhetően az ecseri és környékbeli cégek és vállalkozók támogatásának, a csapat részt tudott venni a külföldi versenyen.

Az E-dance Tánc- és Mozgásstúdió vezetőjének külön öröm és büszkeség ez az eredmény, hiszen az első helyen végzett produkciók kvalifikálták magukat az októberben megrendezendő római világbajnokságra.

Óriási élmény volt ez a két nap, hiszen a hosszú utazást, az esti gyakorlást, a hajnali 5 órás kelést és izgulást követően még városnézésre is volt lehetőségük a gyerekeknek az első helyezést jelentő aranyéremmel a nyakukban

– tette hozzá Virágné Szilágyi Edina.

A csapatra minden ecseri büszke lehet, mi pedig megígérjük, hogy az olaszországi megmérettetésről is örömmel tájékoztatjuk majd a szurkolókat.

Az Európa bajnok E-dance táncstúdió csapata (Forrás: Virágné Szilágyi Edina)