Nem sokáig örülhettek a rabolt zsákmánynak azok a gyömrői és sülysápi férfiak, akik hétvégén támadtak meg egy gyanútlan járókelőt. A monori rendőrök hamar nyakon csípték őket.

Két gyömrői és egy sülysápi férfit fogtak el a monori rendőrök, mert a banda a jelenlegi adatok szerint kirabolt egy járókelőt Gyömrőn. A police.hu szerint L. Norbert (20 éves), P. Bence (20 éves) és R. János (19 éves) április 9-én, vasárnap hajnalban állítottak meg Gyömrő egyik utcájában egy gyalogló férfit, akitől az óráját követelték. A sértett nem volt hajlandó átadni az óráját, azonban elvették tőle, többször gyomorszájon ütötték. A három támadón a bántalmazott férfi ruháját is átkutatta, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrök gyorsan a rablók nyomára bukkantak, R. Jánost sülysápi lakásának udvarán, P. Bencét pedig gyömrői lakcímén fogták el. L. Norbert sem tudott meglógni, akit egy fővárosi bíróságon fogtak el, amikor épp egy másik ügy miatt kellett megjelennie a bíróságon. Mindhárom férfit őrizetbe vették.

(Fotó és videó: police.hu )