Járdaprogram indul Üllőn

Ismét kiírta a lakossági járdaépítési pályázatot Üllő önkormányzata. A programnak köszönhetően javulhat a gyalogutak állapota a településen. Pályázni április végéig lehet.

Betonból, illetve térkőből épült járdák felújítására és megépítésére írt ki pályázatot Üllő Város Önkormányzata – számolt be a hírről a Williams Televízió.  A pályázaton azok a helyi lakosok indulhatnak, akik előtt nincs, vagy nagyon rossz állapotban van a járda.

Németh Katalin, az önkormányzat műszaki ügyintézője a televízió kérdésére elmondta, hogy a pályázat nyerteseinek csupán a kivitelezést kell elvégezniük akár szomszédjaik, ismerőseik segítségével. Az önkormányzat emellett vállalja, hogy a feltört gyalogútból származó betontörmeléket elszállítja, illetve biztosítja a felújításhoz, vagy újjáépítéshez szükséges anyagokat.

A pályázatokat 2017 április 30-ig lehet benyújtani postai úton, de személyesen is jelezhető az üllői önkormányzatnál.

 

Forrás: Williams Televízió

2 thoughts on “Járdaprogram indul Üllőn

 • 2017-04-24 at 11:46
  Permalink

  Köszönjük az információt, de hol lehet pályázni, azt nem találtuk. Ebben tudnak segíteni ?
  Köszönettel: Szirmai Katalin

  Reply
  • 2017-04-24 at 12:50
   Permalink

   Kedves Katalin! A pályázatot postai úton lehet beküldeni a hivatal címére (2225 Üllő, Templom tér 3.), vagy egy lezárt borítékban lehet leadni személyesen a hivatal portáján. Az idő már rövid, így mi inkább az utóbbit javasoljuk.

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .