Kiraboltak egy pénzintézetet Üllőn. Személyi sérülés nem történt, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövető azonosításához.

Június 18-án, kedden délelőtt érkezett a rendőrségre a bejelentés, miszerint egy álarcos férfi, fegyverrel – vagy annak látszó tárggyal – a kezében belépett az egyik üllői pénzintézetbe, s az ott dolgozó alkalmazottat arra kényszerítette, hogy adja át neki a rendelkezésére álló pénzösszeget. A férfi nem adott le lövést, személyi sérülés nem történt, a megkapott pénzzel elmenekült a helyszínről.

A rabló a jelenlegi adatok szerint fekete ruházatot és napszemüveget viselt, körülbelül 170 cm magas, fiatal férfi, kezében egy szürke szatyor volt. A férfiról kamerafelvételek állnak rendelkezésre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyt vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Fotók: police.hu