Ünnepélyes keretek között átadták a felújított polgármesteri hivatalt Ecseren. A beruházásnak köszönhetően immár nagyobb és igényesebb környezetben zajlik a helyi lakosok ügyintézése.

Egy közbeszerzési kiírást követően 2018 nyarán kezdődött el az ecseri polgármesteri hivatal felújítása. Nem csak a korszerűsítésre, hanem az épület bővítésére is jutott forrás.

A meglévő földszintes épület homlokzatát hőszigetelték, ezzel párhuzamosan belül is átalakult az ingatlan. A hivatal eddigi 200 négyzetméteres területét további 100 négyzetméterrel növelték, az épület tetőterét részlegesen beépítették, valamint egy 127 négyzetméteres tárolót is kialakítottak. A felújítás során az autóval közlekedőkre is gondoltak, a jövőben egy közel 600 négyzetméteres burkolt parkoló segíti a polgármesteri hivatalba érkező dolgozók és lakosok kulturált kiszolgálását.

A megújult épületet 2019. június 6-án, csütörtökön adták át ünnepélyesen. A munkáltok egy évig tartottak, a beruházás összköltsége közel 100 millió forint volt.

Nyitófotó: Az ecseri polgármesteri hivatala átadása. A kép jobb szélén Gál Zsolt, Ecser polgármestere (Készítette: Horváth József)