Aki szereti a kutyákat, annak érdemes lesz ellátogatnia a gyömrői Hankó István Művészeti Központba május 24-én, pénteken délután.

Jótékonysági koncertet tartanak a Gyömrői Árvácskák állatmenhely lakóiért 2019. május 24-én a gyömrői székhelyű Fortantó Nyelvstúdió támogatásával. A Reflexx megkereste a nyelvstúdió vezetőjét azzal a kérdéssel, hogy mi késztet egy nyelvoktatással foglalkozó tanárt arra, hogy egy állatmenhelyet támogasson. Hajnal Tünde szerint

Egy tanár mindig példát mutat, ezért fontos, hogy mi mellé áll, és hogy mire hívja fel a figyelmet viselkedésével, tetteivel. Ide tartozik többek között a védtelenek segítése, amilyennek például az állatok is.

A pénteken 17 órakor kezdődő programnak a Hankó István Művészeti Központ ad helyet, amelyre a szervezők sok dallal, gyerekműsorral, tombolával és természetesen kutyasimogatóval készülnek.

Bár most először rendezzük meg ezt az estét, remélem nem utoljára. Célunk a hagyományteremtés, hiszen sok állatbarát lakik a városban és ha ezzel segíthetünk is, az szebbé teszi az estét

-nyilatkozta a Reflexxnek Hajnal Tünde.