Egyre több a panasz a Postára

Nem győzik az év végi munkát a postások. Az RTL Klub információja szerint a túlterheltség miatt nem viszik ki a címzetteknek a levélküldeményeket.

A csomagfeladási limit után újabb furcsasággal állt elő a Magyar Posta: az RTL Klub információi szerint túlterheltség miatt nem viszik ki a küldeményeket. A kereskedelmi csatorna rejtett kamerával forgatott az egyik postán, ahol egy dolgozó elmondta,

központi utasítás, hogy a túlterheltség miatt, nem viszik ki ezeket a küldeményeket. Helyettük csak az előre megírt értesítőket dobja be a postás.

Ehelyett – egy dolgozó szerint – a postán adják ki a küldeményeket. Tehát a címzetteknek be kell azokért menniük.

Az elmúlt időszakban egyre gyakrabban hallani a Postával kapcsolatos problémákról. Gyömrőn például egy kiadvány terjesztése körül voltak ellentmondások tavasszal, később pedig kétezren írták alá azt a petíciót, amelyben a helyi posta fejlesztését kérték. Ez utóbbival kapcsolatban a város polgármestere és országgyűlési képviselője a Magyar Posta vezérigazgatójával is tárgyalt.

 

(Nyitófotó: Budapest, Uri utcai posta, Forrás: Julie70 Joyoflife on Visual Hunt)

One thought on “Egyre több a panasz a Postára

  • 2017-12-13 at 18:20
    Permalink

    Gyömrőn a lakóparkokkal, társasházakkal mesterségesen nõvelték több ezerrel a lakossági létszámot, amivel nem csak a helyi Postát nőtte ki a Város lakossága! Bosszantó “csak” az, hogy azok hibáztatnak másokat, akik a gondokat okozták! 😠

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .