Napok óta egy újszászi videóklip hasít az internetes oldalakon. Nem véletlenül: a felvételen látható hiphop csapat brigádja és az előadott produkció témája is szokatlan.

Zagyvaparti party címmel került fel a Youtube videómegosztóra október 1-jén egy olyan klip, amit az újszászi nyugdíjas otthonban készített egy különleges csapat. A mozgáskorlátozottakból, idősekből és fogyatékkal élőkből álló közösség az otthonban töltött mindennapjaikat, betegségeiket és az azzal járó nehézségeket mutatja be. Az éneklő nagymamák és nagypapák kapucniban és napszemüvegben adják elő filozófiájukat, olykor-olykor a humort sem nélkülözve. Az ötletgazda, a dal szövegírója és a klip rendezője az intézmény egyik munkatársa, Kerepesiné Bajor Zsuzsanna volt.

A különös hiphop banda vélhetően csak alkalmi jelleggel állt össze, azonban a produkció hamar utat tört magának az online térben. Csak a Youtube-on több mint 30 ezren nézték meg 2-3 nap alatt. Aki nem látta, az most megnézheti. Figyelem! Szókimondó, őszinte szövegek következnek! 🙂