Módosított útvonalon jár június 30-án este a BKK több Gyált is érintő járata. Budapest irányába a Gyál felső vasútállomás, Gyál felé pedig az Ady Endre utca megállót nem érintik az autóbuszok.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint pénteken 19 óra és éjfél között az 55-ös, a 89E, a 94E és a 294E autóbusz módosított útvonalon jár. A terelésre azért van szükség, mert a fenti időszakban lezárják Gyálon a Kőrösi úti vasúti átjárót.

  • A lezárás ideje alatt az 55-ös, a 94E és a 294E autóbuszok Gyál felé a Kőrösi út–Kolozsvári út–Bajcsy-Zsilinszky utca–Bacsó Béla utca–Vasút utca–Kisfaludy utca–Körösi út–Ady Endre utca módosított útvonalon haladnak. A járatok nem érintik az Ady Endre utca megállót.
  • Az 55-ös, a 89E és a 294E autóbusz Budapest felé a Kőrösi út–Tulipán utca–Vak Bottyán utca–Mátyás király utca–Kőrösi út útvonalon járnak majd, ezért a Gyál felső vasútállomás elnevezésű megállóban nem állnak meg.

Azoknak a gyáliaknak, aki gyakran használják a közösségi közlekedés járatait, érdemes figyelemmel kísérniük a BKK Infó információit a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról (például a fentebb felsorolt autóbuszokról) az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is, így egy okostelefon segítségével a lehető leghamarabb értesülhetnek a kedvenc járatukat érintő fennakadásokról.

 

(Címlapfotó: bp18.hu)