Keresik a férfit, aki leütött egy kalauzt a monori vasútállomáson. Aki felismeri az alábbi fotón látható személyt, az haladéktalanul jelentkezzen a lenti elérhetőségek egyikén.

Még április 14-én szállítottak le a vonatról egy férfit a monori vasútállomáson, aki az eddigi információk szerint érvénytelen menetjeggyel utazott az egyik járaton. Az eset eddig mindennaposnak tűnik, azonban ez a történet sajnos csúnyábban folytatódott a megszokottaktól. A járatról letessékelt férfi megütötte a jegyvizsgálót, amit pechére a járművön működő biztonsági kamera is rögzített.

A Monori Rendőrkapitányság eljárást indított az ismeretlen tettes ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A hatóság azt kéri, hogy aki a lenti képen látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon vagy az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számát vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

(Forrás: police.hu)