Az örkényi futballcsapat masszőrje mentette meg egy gyáli futballista életét. Lakatos Sándor határozottságát vélhetően sokáig fogja még emlegetni a 21 esztendős támadó. Szerencsére.

Életet mentett az Örkény SE masszőrje a klub gyáli mérkőzése során – számolt be a Sportszelet. A Pest megyei II. osztály Déli csoportjának 17. fordulójában a Gyáli BKSE fogadta otthonában az örkényieket, ám a házigazdák hiába szerezték meg a vezetést az első félidőben, mégis inkább a rémület uralkodott játékosokon és nézőkön egyaránt.

Lakatos Sándor, az Örkény SE masszőrje

Ténai Tibor a Gyál támadója (a címlapfotón balra) egy szerencsétlen ütközés után rosszul érkezett a földre, lenyelte saját nyelvét és elvesztette eszméletét. A labdarúgó szerencséjére a történtek után gyorsan eszmélt Lakatos Sándor, az Örkény SE masszőrje, aki a játékoshoz rohanva visszahúzta a labdarúgó nyelvét elkerülve ezzel a fulladást. A masszőrnek köszönhetően Ténai Tibor magához tért, ennek ellenére természetesen lecserélte őt a hazai együttes. A kiérkező mentősök a Merényi Gusztáv Kórházba szállították a 21 éves játékost, aki mára szerencsére sokkal jobban van, a Sportszelet információ szerint „megúszta” egy agyrázkódással.

A mérkőzést egyébként a vendégek nyerték 1-4-re, így a forduló után a Gyál továbbra is nulla ponttal tanyázik a tabella utolsó helyén, míg az Örkény SE egyetlen ponttal marad le a dobogó harmadik fokáról.

 

Forrás: Sportszelet