Nagy érdeklődés övezi a Maglódon épülő új Kentuckyt. A csirkehúsra specializálódott gyorsétterem rövid időn belül megnyitja kapuit.

Szinte az utolsó simításokat végezzük az étteremben, azonban nem szeretnénk felelőtlen ígéreteket tenni – válaszolta a nyitás időpontját firtató kérdésünkre Juhász Nándor. A KFC-t üzemeltető AmRest Kft. marketingvezetője a Reflexxet arról tájékoztatta, hogy a hivatalos nyitási dátumot a lehető leghamarabb, néhány napon belül teszik közzé a Facebook-oldalukon.

Az új étteremben 30 embernek biztosítanak munkahelyet, akik már hosszú hetek-hónapok óta más helyszíneken vesznek részt képzéseken, hogy az első perctől kedve a legjobb kiszolgálásban részesíthessék a vendégeket. A beruházás előtt olyan forgalmas helyszínt kerestek, ahol tartósan működhet és fejlődhet az étterem. Juhász Nándor hozzátette azt is, hogy

a maglódi éttermet nagyon ígéretesnek tartjuk a régiós vonzereje és az M0 közelsége miatt.

Az AmRest több, mint 1700 étteremet üzemeltet világszerte, ezek közül majd 1000 KFC. Magyarországon a maglódi lesz az 52. csirkére specializálódott gyorsétterem.