Döntetlennel zárult a Kazincbarcika-Monor rangadó, nem bírt egymással az NB III. két listavezetője.

Egyértelműen a Kazincbarcika-Monor labdarúgó mérkőzést kísérte a legnagyobb érdeklődés az NB III. hétvégéi fordulójában, hiszen a borsodi gárda a tabella első helyéről fogadta a második helyezett Monor SE csapatát. A két bajnokesélyes között ráadásul nagyon kicsi volt a különbség, hiszen a Monor mindössze 3 ponttal volt lemaradva a sárga-kékektől.

Beszámolók szerint közel 1000 néző előtt zajlott a rangadó, ami bővelkedett a fordulatokban. A Monor SE vezető gólját Schmidt Zsolt szerezte a 21-ik percben, amire 8 perccel később a hazaiak csatára, Faggyas Milán válaszolt. A második félidőben a Barcika került előnybe, a 49-ik percben Dan-Marius Constantinescu szerezte meg a hazaiak második gólját. Azonban az első félidőhöz hasonlóan a monoriak sem vártak sokáig a válasszal és 9 perccel később Karacs Dániel beállította a végeredményt.

A 2-2-es döntetlen értékes eredménynek számít a Kazincbarcika otthonában, ennek ellenére nem elég arra, hogy a Monor szempontjából kedvezően változzon a tabella felső része. A KBSC továbbra is 3 ponttal vezeti a bajnokságot, igaz, a monoriaknak bőven lesz még lehetőségük változtatni ezen.

A két klub beszámolóját ITT és ITT lehet olvasni.

 

(Fotó: kbsc.hu)