Remek sorozattal második helyen zárja az idei szezont a Monor labdarúgó csapata. Az utolsó forduló már tét nélküli lesz a kék-fehérek számára.

Bár egy forduló még hátravan az idei szezonból, de már most kijelenthető, hogy második helyen végzett a Monor SE futballcsapata az NB III. keleti csoportjában. Az ezüst érem a hétvégi mérkőzésen vált biztossá, amelyen a Monor SE hazai pályán 4-2-re győzte le a Salgótarján csapatát. A vendéglátók találatait Bogáti Péter (a 64-ik és a 78-ik percben), a csereként beálló Urbán Gábor (a 73-ik percben) és a szintén csereként pályára lépő Tamás Dávid (a 60-ik percben) szerezte.

Horváth Dávid, a csapat vezetőedzője ezúttal nem csak a mérkőzést, hanem a teljes szezont is értékelte, meglátása szerint

A monori labdarúgás elmúlt másfél évtizedének legjobb helyezését értük el, amire nem csak mi, hanem a szurkolóink is büszkék lehetnek.

Bár a tabella harmadik helyén álló Jászberényi alakulat is három pontot szerzett a hétvégén, de a jászságiak már nem tudják behozni lemaradásukat, így semmi sem veszélyezteti a Monor második helyét. A csoportból feljutó Kazincbarcika ugyancsak eredményes volt, ezúttal a Tiszaújvárost győzte le magabiztosan 4-1-re.

A Monor a Sport utcában, a BKV Előre vendégeként zárja a szezont június 4-én, vasárnap.

 

(Címlapfotó: monorse.hu)