Szombaton játssza utolsó hazai mérkőzését Monor labdarúgó csapata az NB III. idei bajnokságában. Az összecsapásnak immár az az egyetlen célja, hogy a klub a második helyen zárja a szezont.

Izgalmasnak ígérkezik a Monor SE és a Salgótarján soron következő találkozója. Míg a házigazda jelenleg a tabella második, addig a nógrádiak a kilencedik helyén tanyáznak. Bár a két együttes között jelentős a különbség, a hazaiak győzelme ezúttal többet érne 3 pontnál.

Az idei utolsó hazai bajnokin bebiztosíthatjuk a második helyet, ehhez otthon kell tartanunk a három pontot! Remélem ez sikerülni fog és ezt minél több monori szimpatizáns előtt tehetjük meg!

nyilatkozta korábban Horváth Dávid, a csapat edzője.

A monoriak tehát bíznak az eddigi jó játékukban, amelyhez mindenki komoly támogatást adhat, ha május 27-én, szombaton 18 órakor kilátogat a városi sportpályára.

A bajnoki cím már eldőlt

Főszabály szerint az NB III. keleti-, közép- és nyugati-csoportjaiból kizárólag a bajnokcsapatok juthatnak fel az NB II-be. A Középcsoport – amelybe Monor is tartozik – első helyezettje már rég ismert: a Kazincbarcika előnye behozhatatlan, így a borsodi alakulat folytathatja jövőre a másodosztályban.