Bemutatkozó kampányvideóval rukkolt elő Békefi Miklós, Gyömrő független polgármesterjelöltje. Mindeközben zajlik a támogató aláírások gyűjtése, amire már csak pár napja maradt a polgármesteri székre pályázó jelölteknek.

Csendesen zajlik az időközi polgármester-választás Gyömrőn. Az április 23-ára kiírt referendumnak egyelőre egyetlen biztos résztvevője van. Mezey Attila a Gyömrő 2000 Kör támogatottja március 6-án vette fel az aláírásgyűjtő-íveket, amiket rendkívül gyorsan, 24 óra elteltével be is nyújtott a Helyi Választási Bizottságnak (HVB). Békefi Miklós független és Kovács István a Munkáspárt jelöltje egyelőre még nem adta le az induláshoz szükséges 300 darab támogató aláírást, legalábbis a HVB nem tett közzé erről szóló tájékoztatást.

A megszokott kampányteendők mellett viszont üde színfoltként tűnt fel ma reggel Békefi Miklós közösségi oldalán saját bemutatkozó videója. Ez a kommunikációs forma helyi kampányokban még viszonylag ritka, ám egyre többen élnek vele. Gyömrő független polgármesterjelöltje a videóval kapcsolatban azt írta, hogy szeretné, ha minden jelöltet a lehető legjobban megismernének a gyömrőiek, s ezzel döntésük megalapozott, kellően átgondolt lenne az április 23-i választáson. Íme a videó: