A TEK kapcsolta le a volt élettársát brutálisan megverő gyáli férfit.

A. Géza  kapcsolata  januárban romlott meg volt élettársával. Vita alakult ki közöttük többek között egy eladott ingatlanért kapott pénzösszeg miatt is, amelynek jelentős részét a 25 éves férfi január 24-én a délelőtti órákban – gyáli házukban – elvette a nőtől. Néhány óra múlva visszament az ingatlanba és ismét fenyegetni kezdte az asszonyt, valamint annak édesanyját is.

Ezt követően február 16-án az esti órákban Gyál külterületén ment oda a nőhöz, aki egy ismerősével beszélgetett. A. Géza kiabálni kezdett velük, majd a nő társaságában lévő személyt ököllel megütötte és többször megrúgta. A nőt megfenyegette, arcon ütötte, majd ráparancsolt, hogy üljön be autójába. Ezt követően elindultak és közben a férfi tovább kiabált. Néhány perc elteltével feltehetőn egy fegyvert tartott a nő halántékához, majd egy kést vett elő, így fenyegetőzött tovább. Az autóban a nőt többször megütötte és nem engedte, hogy az kiszálljon a járműből. A 25 éves férfi több óra eltelte után kitette a nőt a kocsiból, majd elhajtott.

A dabasi nyomozók a gyanúsított elfogására a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték fel, akik a férfit 2017. március 10-én a hajnali órákban Budapesten fogták el. Előállították a Dabasi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

forrás:police.hu