Igazi csúcsrangadóra készülhet Monor labdarúgócsapata. Az NB III. Keleti csoportjának hétvégi fordulójában a második helyen álló Monor SE a Kazincbarcika otthonába látogat. A borsodi alakulat 3 pont előnnyel a tabella első helyén áll.

„Nem vagyunk könnyű helyzetben, de mint mindig, ezúttal is győzni szeretnénk, függetlenül attól, hogy a közvetlen üldözőnk látogat Kazincbarcikára.” – ezzel a nyilatkozattal hangolt a hétvégi rangadóra a Kazincbarcika szakmai igazgatója, Koleszár György. Nem véletlen a KBSC bizonytalansága, hiszen eltiltások és sérülések miatt várhatóan négy kezdőjátékosukat (Süttő Attila, Fekete Tamás, Burics András, Engel Alex) is nélkülözniük kell szombaton, ami kedvező lehet a monoriak számára.

Úgy fest, hogy a Monor SE csapatának nem kell vakarnia a fejét hiányzók miatt, ráadásul az is bizakodásra adhat okot, hogy a tavaszi szezont győzelemmel kezdte a csapat. A Rákosmente ellen begyűjtött három pont után Kazincbarcikán is győzelemre játszanak majd a kék-fehérek. Ráadásul a siker ezúttal többet ér, mint egy sima győzelem, hiszen nagyon könnyen pontegyenlőség alakulhat ki a tabella élén.

A mérkőzés 2017. február 25-én, szombaton 14 órakor kezdődik Kazincbarcikán.

Forrás: nb3.hu

 

Fotó: monorse.hu