Egy történelmi krimit izgulhatnak végig azok, akik február 17-én, pénteken 19 órakor ellátogatnak a Maglódi Művelődési Házba.

A Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház társulata Daday Loránd és Andrási Attila Kié ez az ország? című művét adja elő a maglódi és környékbeli közönségnek.

Időpont: 2017. február 17. (péntek) 19:00

Helyszín: MagHáz Maglód, Fő út 4-6

Jegyár: 2500 FT

A történet egyfajta látlelet az egyén, a család, a nemzet életén átgázoló történelemről. Történet elszakadásról, egymásra találásról, szeretetről, asszimilációról, identitás-vesztésről, erőszakról. Ahogy azt a mű ajánlójában írják, váratlan fordulatokkal teli, vérfagyasztó történelmi krimire számíthat a nagyközönség, melyben a nemzet elveszett hazáját, az anya pedig elveszett fiát keresi.

A társulatról

Az Udvari Kamaraszínház (Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház – MKUK) 2002-ben alakult, elsősorban Magyarországon tevékenykedő, délvidéki gyökerű társulat, a Magyar Teátrumi Társaság tagja. Megalakulásuk óta feltett céljuk, hogy színházi előadásaikat mindenhová eljuttassák, ahol közös múltunknak jelenleg is élnek letéteményesei.