Közel 300 vecsési háztartásba érkezett hibás számla a NKHV Zrt-től. A hulladékszállítás számlázását végző társaság tájékoztatása szerint egy technikai probléma miatt kaphattak sokan a szívükhöz, amikor jóval nagyobb összeg szerepelt a kiküldött értesítőkön. A hibát elhárították, fizetnie senkinek sem kell feleslegesen.

Hibás hulladékszállítási számlákat postáztak Vecsésen – közölte a Vecsési Városgondnok Kft. Az önkormányzati cég szerint a számlázást végző Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) több esetben több tízezer forinttal többet számlázott, mint kellett volna.

A Vecsés Hírek információi szerint volt akinek 248 % az ÁFA-t számoltak fel, de előfordult ettől magasabb tétel is. Az NKHV Zrt. tájékoztatása szerint a túlszámlázás egy technikai probléma eredménye, amit mostanra sikerült elhárítaniuk. A cég közlése szerint természetesen a hibás adattartalmú számlákat nem kell rendeznie a fogyasztóknak.

A számlázással kapcsolatban felmerült esetleges kérdésekkel érdemes mielőbb megkeresni az NHKV Zrt. ügyfélszolgálatát az alábbi elérhetőségek egyikén:

Postacím: NHKV Zrt. 1255 Budapest, Pf. 15
Telefon: +36 (1) 999 6464
E-mail: ugyfelszolgalat@nhkv.hu
Web: www.nhkv.hu

 

Fotó: Vecsés Hírek