Teljes szélességében lezárják a Ferihegyi gyorsforgalmi utat a Ferihegy 1 és a Határ úti felüljáró közötti útjavítási munkálatok miatt. A forgalomkorlátozás 2017. március 31-én, pénteken 22 órától április 1-jén szombaton 4 óráig tart.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a munkavégzés ideje alatt autóval a városközpontból az Üllői út–Sibrik Miklós út–Gyömrői út útvonalon lehet eljutni Ferihegyre, Ferihegy irányából pedig a Gyömrői út–Sibrik Miklós út–Vak Bottyán út –Üllői út útvonalon érhető el a városközpont.

A fenti időszakban a 200E autóbusz is módosított útvonalon jár, azonban a változás a Liszt Ferenc Airport 2 felé megállóhelyet nem érint.

A Határ út M felé viszont igen. Az autóbusz a Gyömrői útig a menetrend szerinti, majd a Gyömrői út–Sibrik Miklós út–Vak Bottyán utca–Lehel utca módosított útvonalon halad, és a Kőbánya-Kispest P+R megálló helyett a Sibrik Miklós út – Vak Bottyán utca kereszteződésénél, a 909-es és a 968-as autóbusz Kőbánya-Kispest M megállójában áll meg.

(Fotó: Budapest Közlekedési Központ)