Nincs felelős, nincs pénz

Több mint két éve nem kap kártérítést egy gyömrői asszony, akinek egy farönk zuhant az autójára vezetés közben. Állítása szerint a hivatalos szervek egymásra mutogatnak, felelős nincs.

Még 2015 elején, egy váratlan közúti szerencsétlenségben sérült meg egy 66 éves nő, aki éppen Monorról tartott hazafelé Gyömrőre. Dr. Bíróné Cseh Zsuzsa a Borsnak számolt be arról, hogy két évvel ezelőtt egy hatalmas farönk zuhant le egy előtte haladó teherautóról, ami teljesen összetörte a járművét. A gyömrői asszony azt mondta, hogy hiába fékezett azonnal, mivel körülbelül 90 km/h-val haladt, már nem tudta elkerülni az ütközést.

A balesetben ő maga is megsérült, azonban ezt csak másnap reggel vette észre. Zsuzsa elmondása szerint iszonyú fájdalommal ébredt a balesetet követő napon, így orvoshoz fordult, aki megállapította, hogy megroppant a combcsontja, ezért azonnal előjegyezték csípőprotézis műtétre.

A helyzet csak rosszabb lett

Hiába a nyolc napon túl gyógyuló sérülés és az összetört autó, a gyömrői nőnek tovább folytatódtak a megpróbáltatásai. Zsuzsa a Borsnak úgy nyilatkozott, hogy a rendőrök hiába vették fel a jegyzőkönyvet a baleset helyszínén, két hét múlva lezárták a nyomozást, mivel nem találták meg a felelőst.

Ráadásul tönkrement a román tulajdonú Astra Biztosító, akinek a gyömrői nő is az ügyfele volt, így a magyar szervekhez kellett fordulnia segítségért. Ők azonban elzárkóztak a kártalanítástól, mivel Zsuzsa nem fordult azonnal orvosokhoz. A nő állítása szerint tizenötmillió forinttal tartoznak neki, ezért most jogi úton próbálja bizonyítani igazát.

 

Forrás: borsonline.hu

A fotó csak illusztráció!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .