Gyömrőről kaphatott segítséget Simicska Lajos

Gyömrőre is elvezetnek a Simicska-féle veszprémi plakátügy szálai. Legalábbis ezt állítja az egyik országos hírportál.

Lapinformációk szerint egy gyömrői férfi volt a segítője Simicska Lajosnak, aki pár napja obszcén feliratokat pingált a hirdetőoszlopokra Veszprémben. Az [origo] szerint a férfinek Gyömrőről kellett lerohannia Veszprémbe az akció előtt. A hírportál szerint Simicska segítője a Jobbik és a korábbi gyömrői polgármester támogatója, amellyel kapcsolatban azt írják, hogy

Gyenes a közelmúltban látványosan közeledik a Jobbikhoz. De Müllner támogatja a körzet jobbikos országgyűlési képviselő-jelöltjét, Sas Zoltánt is.

A gyömrői segítőről azt is kiderítették, hogy barlangi mentősként dolgozik, felesége pedig a Simicska Lajoshoz tartozó Közgép Építő Zrt-nél keresi kenyerét.  A korábbi gyömrői polgármester és a Jobbik kapcsolatáról napokkal ezelőtt írt a Gyömrői Hírhatár.

Simicska Lajost még október 3-án fülelték le a rendőrök, miközben Veszprémben nagy betűkkel hirdetőoszlopokra pingálta, hogy „Orbán egy geci”. Az ötödik felirat elkészítésekor érték utol a hatóság emberei, akik igazoltatták.

One thought on “Gyömrőről kaphatott segítséget Simicska Lajos

  • 2017-10-19 at 01:08
    Permalink

    Gyömrővel kapcsolatban eddig szélsőséges vélemények jelentek meg! Botrányok, törvénytelenségek, s a “Jó itt élni!”, amit azok gyártottak, s képviselnek jelenleg is, akik a törvénytelenségek által valóban “jól éltek”, élnek rajtunk! S hiába nincs már a büntetése miatt leváltott “városvezetés”, a jelenlegi nem hozta helyre az együtt intézetteket! Így lehetséges, hogy a hazugsággal megszerzett területek beépítése még mindig a lakosság hozzájárulása nélkül, akarata ellenére történik! Mert itt a lakossági hozzá nem járulások miatt megszüntették a szomszédok jogát az építések beleegyezéséről! Már pedig, ha a lakosság otthonát, nyugalmát nem védi semmi és senki, mitől lenne “Jó itt élni!” S ez még mindig a volt “városvezetés” hozadéka a megjelent cikk tartalmával együtt, amiről a Város lakossága épp úgy nem tehet, mint a kárukra okozott törvénytelenségekről! De ideje lenne orvosol i ezeket!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .